Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Strach o Noleho. S infikovaným Dimitrovom hral basketbal

Myšlienka dobrá, prevedenie horšie. Novak Djokovič a jeho tréner Goran Ivaniševič netušili, že nimi zorganizovaný turnaj Adria Tour bude mať neslávny koniec.

22.06.2020 10:46
Dimitrov Djokovič Foto: ,
Snímka zo štvrtkového exhibičného basketbalového zápasu, v ktorom Grigor Dimitrov bráni Novaka Djokoviča.
debata

Druhý diel exhibičnej série Adria Tour nedohrali po tom, ako pozitívny test na chorobu COVID-19 oznámil bulharský tenista Grigor Dimitrov.

Okrem Dimitrova a Djokoviča sa na Balkáne predstavili viacerí elitní hráči vrátane Alexandra Zvereva, Andreja Rubľova, Bornu Čoriča či Marina Čiliča.

Dejiskom prvého dielu série bol Belehrad, potom sa tenisti presunuli do Zadaru.

V Srbsku aj Chorvátsku sa masívne uvoľnili opatrenia voči koronavírusu a na tenisové hviezdy sa tak prišlo pozrieť množstvo divákov. V Belehrade ich bolo takmer 5000.

Ani samotní účastníci si z hygienických protokolov nerobili žiadnu hlavu. Vo štvrtok si zahrali exhibičný basketbalový zápas, kde nakazený Dimitrov bránil práve Djokoviča.

Fanúšikovia Djokoviča, ktorý sa odmietol otestovať priamo v Zadare a odcestoval domov do Belehradu, už prejavili strach o svojho obľúbenca.

„Novak, ten turnaj nebol najlepší nápad. Modlím sa za teba, aby si zostal zdravý,“ napísal jeden z priaznivcov Noleho na twitteri a s podobnými správami sa pridal aj ďalší.

V pondelok zadarskí organizátori priznali, že pozitívny test na COVID-19 mali ďalší traja účastníci turnaja. Podľa viacerých médií je medzi nimi aj Borna Čorič.

Toto ste o Djokovičovi určite nevedeli Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
15. Na kurte odmieta piť studenú vodu, pretože...
debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Novak Djokovič #Grigor Dimitrov #Goran Ivaniševič #koronavírus