Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Reštart je podľa Bencicovej nereálny. Serena sa veľmi teší

Švajčiarsku tenistku Belindu Benčičovú potešila správa o reštarte sezóny. Svetová osmička má však pochybnosti, či sa do konca roka odohrajú všetky naplánované turnaje.

17.06.2020 20:34 , aktualizované: 20:37
Belinda Bencicová Foto: ,
Belinda Bencicová.
debata

"Dnes ráno som si to prečítala a ešte si to určite celé prejdeme s tímom. Podľa okolností sa rozhodnem, ktoré podujatia absolvujem.

Určite je dobré, že chcú odohrať turnaje. Na druhej strane je to trochu nereálne byť zatvorený na hoteli a vyjsť iba na zápas, ako to plánujú počas US Open.

Organizátori musia ešte spresniť, ako to bude celé fungovať," povedala Benčičová po úspešnom vstupe do turnaja Bratislava Open.

Ako nasadená jednotka v prvom kole nemala veľa práce s Yvonnou Žuffovou, ktorej dovolila uhrať jediný gem.

„Veľmi som sa tešila na úvodné vystúpenie na turnaji, teraz je každý zápas dobrý. Zo začiatku som bola trochu nervózna, prišlo veľa ľudí, potom som sa však uvoľnila a už to išlo,“ uviedla Benčičová, ktorá minulý týždeň pomohla Slovanu Bratislava k zisku titulu v extralige žien.

Čo ste o Federerovi možno nevedeli Fotogaléria - 42 fotiek Všetky fotky
Roger Federer, azda najpopulárnejšia tenisová...

Je to šialené, vraví Serena

Kým mužské tenisové hviezdy kritizujú snahu o uskutočnenie grandslamového US Open, Serena Williamsová má úplne iný názor. Dvadsaťtrinásobná grandslamová víťazka verí vyjadreniam organizátorov o bezpečnosti a teší sa na pokračovanie tenisovej sezóny. Tú prerušili v marci pre pandémiu koronavírusu.

US Open sa začne od 31. augusta a potrvá do 13. septembra vo Flushing Meadows, kde sa v apríli nachádzala provizórna nemocnica počas kulminujúcej koronavírusovej pandémie. Turnaj bude bez divákov a s ďalšími hygienickými opatreniami.

„Naozaj sa už nemôžem dočkať. Som si istá, že Americká tenisová asociácia (USTA) spravila všetko, aby zabezpečila našu bezpečnosť. Je to šialené, veľmi sa teším,“ odkázala Williamsová prostredníctvom vi­dea.

Vo Flushing Meadows sa uskutoční prvý grandslam v tejto sezóne, Roland Garros je na programe 27. septembra – 11. októbra. Sezóna WTA sa začne po koronavírusovej prestávke 3. augusta v Palerme, mužská ATP odštartuje 14. augusta vo Washingtone. Informovala o tom agentúra AFP.

debata chyba
Viac na túto tému: #Belinda Bencicová