Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slzy rýchlo pominuli. Djokovič ich zapil s polonahým Zverevom

Stačilo mu iba niekoľko telefonátov. A tenisový turnaj s viacerými mužskými hviezdami bol na svete.

16.06.2020 15:18
Novak Djokovič Foto: ,
Svetová jednotka Novak Djokovič.
debata

Novak Djokovič je nielen skvelý hráč, ale zrejme aj solídny organizátor. Postupne zatelefonoval Dominicovi Thiemovi, Grigorovi Dimitrovovi či Alexandrovi Zverevovi a opýtal sa ich, čo by povedali na sériu miniturnajov Adria Tour s prvom zastávkou v Belehrade.

"Toto turné je vo svete tenisu úplne nové a veľmi osviežujúce. Ďakujem Sašovi, Grigorovi aj Dominicovi, že prišli. Stačil na to jeden telefonát s každým z vás…

Sme veľkí súperi na dvorci, ale to neznamená, že sa nemôžeme kamarátiť mimo neho,“ vravel víťaz 17 grandslamových turnajov po vypadnutí z minulotýždňového turnaja.

Na kurtoch, kde Djokovič vyrastal, sa nezrodil triumf domáceho favorita. Fenomenálny Nole sa pred zhruba štyrmi tisíckami divákov neubránil slzám.

Toto ste o Djokovičovi určite nevedeli Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
15. Na kurte odmieta piť studenú vodu, pretože...

„Neplakal som preto, lebo som prehral. Boli to slzy radosti. Vrátili sa mi spomienky na detstvo,“ priznal Srb.

Svetová jednotka sa v spolupráci s bratmi Markom a Djordjem rozhodla aspoň trochu roztočiť zabrzdený tenisový kolotoč. Nie každému sa táto myšlienka pozdávala…

"Je neuveriteľné sledovať tenis v Belehrade bez toho, aby sa dodržiavali hygienické normy. Znamená to, že koronavírus už odišiel? Žiadne rozostupy a ani rúška.

Poznám čísla nakazených v Srbsku a preto nechápem, ako je možné, že tam môžu robiť niečo také,“ rozhorčoval sa na twitteri Greg Rusedski.

Ktovie, či niekdajší britský tenista videl na populárnej sociálnej sieti aj viaceré videá, na ktorých Djokovič zapíjal slzy.

V jednom z belehradských podnikov si spoločne so súpermi poriadne vyhodili z kopýtka. Najviac sa odviazal polonahý a s vedrom na hlave tancujúci Zverev.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

⬇️⬇️⬇️ • • • • • • • Also Djokovic:

Príspevok, ktorý zdieľa CrackedRacquets.com ® (@crackedracquets),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Dominic Thiem #Alexander Zverev