Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Začnem až na antuke, odkázal Djokovič Američanom. Čo sa mu nepáči?

Srbský tenista Novak Djokovič uvažuje nad vynechaním grandslamového turnaja US Open. Líder svetového rebríčka by namiesto toho vstúpil do sezóny až na antuke a absolvoval až Roland Garros.

10.06.2020 16:11
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič.
debata

Nepáči sa mu hrozba prísnych hygienických opatrení, s ktorými počítajú organizátori vo Flushing Meadows pre pandémiu koronavírusu.

Djokovič sa na tvrdé podmienky posťažoval už skôr, nepáči sa mu dvojtýždňová karanténa, režim „z letiska do hotela“, obmedzená možnosť vychádzok do mesta či redukovaný počet členov realizačného tímu na jedného človeka.

Toto ste o Djokovičovi určite nevedeli Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
15. Na kurte odmieta piť studenú vodu, pretože...

„Väčšina hráčov, s ktorými som sa rozprával, zdieľajú môj negatívny pohľad na to, či pôjdu do New Yorku. Ja to momentálne vidím tak, že začnem až na antuke,“ povedal Djokovič pre srbskú televíziu RTS.
Pre pandémiu koronavírusu sú zrušené všetky turnaje ATP, WTA a ITF do 31. júla. V tomto roku sa neuskutoční ani prestížny Wimbledon, Roland Garros v Paríži presunuli na september (20. septembra-októbra). US Open je na programe tesne predtým, od 31. augusta do 13. septembra.

debata chyba
Viac na túto tému: #US Open #Novak Djokovič #Roland Garros