Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Federer - Djokovič - Nadal. Každý počúva niečo iné

Hudba je jednou z vecí, ktorá pravdepodobne spája väčšinu tenistov. Niektorí z nich dokonca vstupujú na dvor so slúchadlami, aby si odpočinuli.

27.05.2020 17:50
Novak Djokovič, Roger Federer, Rafael Nadal Foto: ,
Novak Djokovič, Roger Federer a Rafael Nadal.
debata

Dokonca aj veľká trojka – Roger Federer, Novak Djokovič a Rafael Nadal – boli odjakživa veľkými milovníkmi hudby. Majú však veľmi odlišný hudobný vkus. Nadal zo všetkých troch vraj trávi najviac času v šatni počúvaním hudby pred začiatkami zápasov.

Rafa je veľký obdivovateľ legendárnych španielskych spevákov – Julia Iglesiasa a Alejandra Sanza. Zamiloval sa vraj predovšetkým do skladieb ako You (Iglesias) a Pero tu' od Sanza. Má rád aj latinskú hudbu: počúva Shakiru alebo hviezdy ako Bon Jovi a Bryan Adams.

Tenisové rakety? Takto plynul čas Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Výrobca: Henry Malings z Francis Street...

Od Queenu po AC/DC

Roger Federer v pár rozhovoroch spred niekoľkých rokov odhalil, že má rôzne chute: švajčiarsky maestro ako mladý muž miloval disco, neskôr do svojho repertoára zaradil Queen, Michaela Jacksona, AC/DC a Metallicu.

Veľmi sa mu páči Lenny Kravitz a jednou z jeho obľúbených skladieb je Fly Away.

Novák Djokovič má extrémnejší vkus, hltá všstko od reggae až po klasickú hudbu. Pred rokmi vyhlásil, že miluje operu, ale nemôže ju počúvať kvôli svojej práci.

Aj pre túto vášeň má Novák veľmi blízko ku klaviristke Lole Astanovovej, známej pre niektoré zo svojich majstrovských klasických diel.

debata chyba
Viac na túto tému: #Rafael Nadal #Roger Federer #Novak Djokovič