Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Koľko stojí večera so sexi tenistkou? Pripravte si poriadny balík

Čoskoro uplynie šesť rokov odvtedy, čo bola kanadská tenistka Eugenie Bouchardová (25) vo finále Wimbledonu či semifinále Roland Garros. Potom je výkonnosť klesla, ale v čase pandémie nového koronavírusu sa rada zviditeľňuje na sociálnych sieťach.

17.05.2020 11:29
debata

Okrem veľavravného statusu „že karanténu by lepšia zvládala s priateľom ako sama“ sa zúčastnila aj na niekoľkých charitatívnych projektoch.

Eugenie Bouchardová vs. Beatrice Bouchardová Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Eugenie Bouchardová.

V tom najnovšom fanúšikovia mohli v internetovej aukcii na twitteri vydražiť schôdzku s ňou v rámci projektu „All-in-challenge“ s cieľom pomôcť ľuďom v núdzi.

Aukcia sa konala od prvého do pätnásteho mája a z vyvolávacej ceny 2500 USD sa napokon dostavilo 37 ponúk.

Víťazná sa vyšplhala na 85 000 USD. Výherca bude môcť stráviť deň so sympatickou Kanaďanku, ktorá je veľmi spoločenská a diagnostikovali jej chorobu ADHD.

"Až 85 000 dolárov? To je neuveriteľné. Ďakujem všetkým, ktorí ste sa zapojili. Ste tí najlepší fanúšikovia a viete pomáhať.

Som na vás hrdá a už sa nemôžem dočkať stretnutia s výhercom," uviedla bývalá piata hráčka rebríčka WTA prostredníctvom twitteru.

Podľa niektorých zdrojov tenistka zatiaľ nespresnila, kto je šťastný výherca a ani to, kam konkrétne poputuje vydražená suma.

Rovnako nie je známe, čo na to hovorí John Goehrke, ktorý vyhral rande s Bouchardovou v roku 2017 počas Super Bowlu a odvtedy sa naozaj stretávajú.

Podľa austrálskych médií už je známe, čo všetko je za stretnutím s Bouchardovou. Šťastný výherca má právo vybrať si tenisový turnaj podľa svojho výberu, letenku zabezpečí tenistka.

„Neskôr počas jej zápasu má právo sadnúť si do lóže vedľa Bouchardovej trénera a ostatných členov tímu. Súčasťou výhry je aj večera s ‚Genie‘ a ňou podpísaná raketa,“ informuje portál au.sports.yaho­o.com.

debata chyba
Viac na túto tému: #Eugenie Bouchardová #koronavírus