Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Djokovič opäť šokuje... Vraj vie, ako na špinavú vodu i toxické jedlo

Zatiaľ čo absolútna väčšina tenistov sa počas koronakrízy vytratila z mediálneho priestoru a oddychuje, Novak Djokovič si kontroverznými vyhláseniami robí nepriateľov.

15.05.2020 22:30
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič.
debata (17)

Svetová jednotka pred mesiacom zaujala myšlienkou, že radšej by ukončila kariéru, ako by sa nechala zaočkovať proti koronavírusu. Srb tak nepriamo odmietol úvahy o tom, že prv, ako sa tenisový kolotoč rozbehne, by mal byť každý z hráčov zaočkovaný.

Pred pár dňami rodák z Belehradu opäť – mierne povedané – prekvapil. V online diskusii s priateľom Chervinom Jafariehom na Instagrame vyhlásil, že ak by aj jedlo bolo toxické a voda znečistená, všetko môžu napraviť pozitívne myšlienky.

Pravda, takéto vyhlásenie opäť vzbudilo pozornosť médií, no zároveň si vyslúžilo kritiku. Napríklad od bývalej hráčky a dnes komentátorky Mary Carillovej, či tenisových novinárov – Jona Wertheima a Bena Rothenberga.

Sedemnásťnásobný grandslamový šampión už na kritiku stihol aj zareagovať.

Djokovič vyhlásil, že v spomínanej diskusii iba naznačil jeho prístup k životu a chcel zdieľať svoju životnú cestu aj s ostatnými. Odmietol, že by jeho slová mali vyznieť ako kázanie, naopak, chcel vraj iba pomôcť.

17 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič