Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Serena žije v strese, viní sa za dcérku: Šaliem, korona ma ničí

Na kurte ju poznáme ako nebojácnu víťazku, jednu z najlepších tenistiek histórie. V súkromí však pri súčasnej situácii okolo koronavírusu podlieha paranoji. Serena Williamsová (38) sa podelila o svoje pocity na sociálnej sieti TikTok.

21.03.2020 14:59
Serena Williamsová. Foto: ,
Jedna z najlepších tenistiek histórie Serena Williamsová otvorene porozprávala o pandémii.
debata (4)

"Na začiatku som mala pocit, že ma koronavírus nemôže ovplyvniť. Potom zrušili Indian Wells a vravela som si, že si aspoň užijem voľno a strávim čas s rodinou. No potom odložili aj ďalšie turnaje a začala som sa báť.

Teraz sa dištancujem od ľudí už asi dva týždne. A každá drobnosť ma privádza k šialenstvu, ničí ma to. Kedykoľvek sa niekto okolo mňa šuchne alebo zakašle, idem sa zblázniť. Vyhýbam sa každému. A tým myslím aj svoju dcérku.

Keď doma zakašlala, naštvala som sa a ukázala jej svoju zúrivú stránku. Potom mi to bolo ľúto, vinila som sa. Zaujímalo ma, či je v poriadku. A ak nie je, vedela by som jej pomôcť? Neviem, čo mám robiť. Namiesto toho, aby som bola v pohode, dusím sa pod návalmi stresu," cituje Williamsovú aj The Guardian.

Víťazka 23 granslamových turnajov čaká na vývoj situácie v súvislosti s koronavírusom. Najväčšie tenisové organizácie ATP a WTA tento týždeň oznámili, že až do júna rušia všetky turnaje.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Serena Williams #koronavírus