Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Žiadna pohroma. Serena sa konečne obliekla za slušné dievča

Módne výstrelky Sereny Williamsovej majú veľmi úzky okruh fanúšikov. Jej outfit v Melbourne tentoraz nebudí rozpaky.

20.01.2020 20:06
Australian Open Tennis Foto: ,
Serena Williamsová a jej outfit na Australian Open 2020.
debata (3)

Spomínate si ešte na overál, ktorý si Serena Williamsová obliekla na Roland Garros 2018? V špeciálnom „mačacom“ oblečení sa americká tenistka podľa vlastných slov cítila ako superhrdinka. Chcela ním tiež inšpirovať matky, ktoré mali ťažké tehotenstvo.

„Všetky sa chcú vrátiť a byť v centre diania. Toto som chcela vyjadriť,“ vravela Williamsová v čase, keď sa na grandslamovom turnaji predstavila prvýkrát ako matka.

Priliehavé oblečenie nosila aj kvôli problémom s krvnými zrazeninami po pôrode, ale vraj už našla iné spôsoby, ktoré jej pomáhajú.

Šéf Francúzskej tenisovej federácie Bernard Giudicelli však nemal pre tento outfit pochopenie a oznámil, že takéto modely nebude tolerovať. "Zašli sme príliš ďaleko. Miesto konania turnaja a tento šport si zaslúžia väčší rešpekt. Napríklad Serenin outfit bude odteraz neprípustnývravel.

Outfit Sereny Williamsovej na Roland Garros Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Serena Williamsová v 1. kole Roland Garros.

Serena Williamsová si však z toho veľkú nerobila a v módnych výstrelkoch pokračovala aj ďalej. Na Australian Open 2020 sa však 38-ročná tenistka ukázala v obyčajných šatách, ktoré nijak neohúria, ale ani nepobúria. Pozrite sa, čo si 23-násobná grandslamová šampiónka obliekla v Melbourne.

Serena v Melbourne prekvapila. Obyčajnosťou Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Serena Williamsová a jej outfit na Australian...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Serena Williams #Australian Open 2020