Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Žiadna pohroma. Serena sa konečne obliekla za slušné dievča

Módne výstrelky Sereny Williamsovej majú veľmi úzky okruh fanúšikov. Jej outfit v Melbourne tentoraz nebudí rozpaky.

20.01.2020 20:06
Australian Open Tennis Foto: ,
Serena Williamsová a jej outfit na Australian Open 2020.
debata (3)

Spomínate si ešte na overál, ktorý si Serena Williamsová obliekla na Roland Garros 2018? V špeciálnom „mačacom“ oblečení sa americká tenistka podľa vlastných slov cítila ako superhrdinka. Chcela ním tiež inšpirovať matky, ktoré mali ťažké tehotenstvo.

„Všetky sa chcú vrátiť a byť v centre diania. Toto som chcela vyjadriť,“ vravela Williamsová v čase, keď sa na grandslamovom turnaji predstavila prvýkrát ako matka.

Priliehavé oblečenie nosila aj kvôli problémom s krvnými zrazeninami po pôrode, ale vraj už našla iné spôsoby, ktoré jej pomáhajú.

Šéf Francúzskej tenisovej federácie Bernard Giudicelli však nemal pre tento outfit pochopenie a oznámil, že takéto modely nebude tolerovať. "Zašli sme príliš ďaleko. Miesto konania turnaja a tento šport si zaslúžia väčší rešpekt. Napríklad Serenin outfit bude odteraz neprípustnývravel.

Outfit Sereny Williamsovej na Roland Garros Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Serena Williamsová v 1. kole Roland Garros.

Serena Williamsová si však z toho veľkú nerobila a v módnych výstrelkoch pokračovala aj ďalej. Na Australian Open 2020 sa však 38-ročná tenistka ukázala v obyčajných šatách, ktoré nijak neohúria, ale ani nepobúria. Pozrite sa, čo si 23-násobná grandslamová šampiónka obliekla v Melbourne.

Serena v Melbourne prekvapila. Obyčajnosťou Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Serena Williamsová a jej outfit na Australian...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Serena Williams #Australian Open 2020