Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slnko, lopta a Vajda. Djokovič zvádza so Slovákom futbalové súboje

Je to legenda. S raketou v ruke a malou, chlpatou loptičkou to vie ako málokto v tenisovej histórii. Lenže Novak Djokovič nie je jednostranne zameraný. Svetová dvojka potvrdzuje v Austrálii, že je multišportovcom.

08.01.2020 11:42
debata
Neľútostné súboje. Novak Djokovič bojuje o... Foto: TASR/AP, Tertius Pickard
Novak Djokovič, Marián Vajda Neľútostné súboje. Novak Djokovič bojuje o loptu s Mariánom Vajdom.

Svedčia o tom zábery, ktoré zachytávajú Srba počas chvíľ v Brisbane, ktoré trávi obľúbeným futbalom. Pri nevinnej zábavke mu robí – okrem iných – aj slovenský tréner Marián Vajda. Práve s ním zvádza Djokovič súboje o loptu.

Okrem gólov a prihrávok však nechýba tiež herecké umenie, za ktoré by sa nehanbil ani Brazílčan Neymar. Skrátka – Djokovičov tréning a príprava na novú sezónu, ktorú odštartoval na premiérovom ročníku ATP Cupu, sú plné zábavy.

Presvedčiť sa o tom môžete v minigalérii.

Futbalové umenie Novaka Djokoviča Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Futbalové rozptýlenie. Novak Djokovič ovláda...

Djokovič je povestný tím, že do svojho repertoára rád zaraďuje práve futbal. To, že jeho ľavačka je celkom šikovná, už neraz potvrdil počas rôznych exhibícií. Pred pár rokmi si napríklad v Brazílii zahral proti tímu inej tenisovej legendy – Gustava Kuertena.

Okrem toho sa šestnásťnásobný grandslamový šampión predviedol na verejnosti aj v pozícii golfistu, hokejistu, stolného tenistu, lyžiara či basketbalistu.

Skrátka športový multitalent.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Marián Vajda #ATP Cup