Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Poburujúce gesto. Bryan zaplatí za streľbu z rakety tisíce dolárov

Bývalé svetové jednotky vo štvorhre Bob a Mike Bryanovci sa predstavili aj na záverečnom grandslame sezóny US Open.

04.09.2019 10:04
Bryanovci Foto: ,
Mike Bryan (vľavo) s bratom Bobom počas US Open.
debata

Ich cesta sa skončila v treťom kole, v ktorom nestačili na deblový pár Jack Sock a Jackson Withrow.

O kuriózny moment sa ale postarali počas druhého kola, kde sa Mike Bryan nechal uniesť emóciami a vystrúhal nevhodné gesto po tom, čo rozhodca nezahlásil aut. Jastrabie oko totiž ukázalo loptičku za základnou čiarou a bod prisúdilo americkému páru.

Hviezdny deblista opačnou stranou rakety namieril na čiarového rozhodcu, ako by mal zbraň a k tomu pridal „výstrel“. Hoci sa v zápase pokračovalo, výsledný rezultát za nevhodné správanie na seba nenechal dlho čakať.

V Amerike dochádza k častým streľbám, a práve preto organizátori posúdili tento skutok ako hrubé nešportové správanie. Bryan tak dostal najvyššiu možnú pokutu – desaťtisíc dolárov. Spočiatku si neuvedomoval, čo zlé vykonal. „Čo som urobil? Aké gesto?“, hádal sa priamo na kurte s hlavnou rozhodkyňou Mariaou Alvesovou, ktorá mu udelila napomenutie.

Osemnásťnásobný grandslamový víťaz vo štvorhre však neskôr svoj čin oľutoval. „Mrzí ma to, ak som niekoho urazil. Mal to byť vtip, ale asi to nevyznelo tak, ako som chcel. Už sa to nestane.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Bob a Mike Bryanovci