Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Divácky atraktívny tenisový pár končí. Serena: Užila som si to

Britsko-americký hviezdny pár, Andy Murray a Serena Williamsová, prehral v osemfinále s Brazílčanom Soaresom a Američankou narodenou v Brne Melicharovou 3:6, 6:4 a 2:6.

11.07.2019 06:55
Murray a Williamsová Foto: ,
Serena Williamsová a Andy Murray počas tlačovej konferencie po prehratom zápase vo Wimbledone.
debata

Brit sa vrátil na kurty pol roka po po operácii bedrového kĺbu. V dvojhre nesúťažil, zameral sa iba na štvorhru. V mužskom debli vypadol už skôr. S turnajom sa teraz lúči aj v mixe.

Tridsaťsedemročná Williamsová je naopak ešte stále v hre o 24. grandslamový titul v singli. V semifinále narazí na Češku Barboru Strýcovú, ktorá sa do najlepšej štvorice dostala po prvýkrát.

„Užila som si podporu divákov, keď som hrala s Andym. Dúfam, že mi zostane,“ priala si americká legenda. „A hrať po boku niekoho, kto tu toľko rokov hrával, je pre mňa skúsenosť na celý život. Som rada, že som to zažila,“ dodala.

Navrátilec na kurty bol po zápase spokojný. „Myslím, že aj tak sa mi toho podarilo dosť. Vedel som, že som nemal za sebou žiadne zápasy, najdôležitejšie pre mňa je, že sa telo cítilo dobre,“ uviedol Murray.

Na hviezdny pár sa tešila aj Američanka s českými koreňmi Nicole Melicharová, ktorá tak mala o motiváciu navyše. "Je to úžasná skúsenosť, zahrať si proti takým celebritám, akými Andy a Serena sú. Ale motivácia by bola aj inak, je to grandslam, " usmiala sa rodáčka z Brna.

Pred zápasom vládla medzi tenistami veselá atmosféra. „Viem, že Bruno s Andym si písali a navzájom sa hecovali a podpichovali,“ dodáva Melicharová.

debata chyba
Viac na túto tému: #Andy Murray #Serena Williams