Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Boli v tom peniaze? Legenda si myslí, že Osaková kvôli nim vyhodila trénera

Naomi Osaková a Sascha Bajin - dvojica, ktorá bola počas uplynulých šiestich mesiacov synonymom úspechu, sa rozišla. Čo sa stalo? Oficiálne stanovisko neexistuje, množiace sa dohady áno.

18.02.2019 11:42
Naomi Osaková Foto: ,
Naomi Osaková vo finále Australian Open.
debata

Pre televíziu Tennis Channel sa o možných dohadoch rozrozprávala Chris Evertová – 18-násobná grandslamová víťazka. Práve v jej akadémii na Floride Osaková pod Bajinom trénovala.

Američanka naznačila, že dôvodom ich rozchodu mohli byť peniaze. „Bola som v lietadle, keď sa ku mne dostala táto smutná správa. Ihneď som dostala veľa esemesiek,“ povedala Evertová.

„Neviem zaručene povedať, čo sa stalo, môžem sa len domnievať. V každom prípade som bola rada, že boli obaja súčasťou mojej akadémie,“ vyhlásila niekdajšia tenistka.

„Ľudia radi špekulujú, ale azda by sme mali počkať na to, čo sami povedia. Isté však je, že Naomi je vychádzajúcou hviezdou a aktuálnou jednotkou a Sascha jej k tomu veľmi dopomohol. Napriek tomu tam niečo nefungovalo,“ zamyslela sa.

Evertovú spovedala ďalšia slávna hráčka – Lindsay Davenportová. „Je zaujímavé, ako mladá generácia hráčov dokáže rýchlo konať,“ poznamenala.

Evertová na záver vyjadrila prekvapenie, keďže Osaková ovládla dva posledné grandslamové turnaje. „Samozrejme, že som šokovaná. Je predsa začiatok sezóny a Osaková mala úspechy. Mohli to byť peniaze, rozdielne názory, ale aj vzájomný konflikt,“ dodala.

Naomi Osaková s trofejou z Austrálie Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Naomi Osaková s trofejou z Australian Open 2019.
debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Evertová #Naomi Osaková