Úspech mu však nepriniesol len slávu ale aj veľa peňazí. Od turnajových donorov, ale aj sponzorov. Djokovič sa rozhodol, že časť z nich investuje do siete reštauračných zariadení.
Ako prvý podnik Djokovič otvoril reštauráciu v Belehrade. Špecializuje sa na stredoeurópsku kuchyňu – podľa stránky TripAdvisor má aj celkom dobrý rating – štyri hviezdičky z piatich.
Potom prišla na rad reštaurácia v Monte Carle. Špecializuje sa na kuchyňu, ktorú vyznáva sám Djokovič – diétne špeciality založené na organickej strave. Prevádzkuje ju jeho manželka Jelena.
Djokovič sa však rozhodol, že otvorí aj tretí podnik. Tam však už bude jedlo zadarmo. „Peniaze nie sú problém. Zarobil som toľko, že by som mohol pokojne nakŕmiť aj celé Srbsko. Ľudia si to zaslúžia za všetku tú podporu, ktorú mi preukazujú,“ dodal. Reštaurácia bude určená pre chudobných.