Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Peniaze? Nakŕmim aj Srbsko. Djokovič otvorí reštauráciu pre biednych

Je nespochybniteľné, že Novak Djokovič je nielenže jedným z najlepších tenistov všetkých čias ale športovcov vôbec. Srbský tenista má síce iba 31-rokov a pravdepodobne stále dva až tri roky úspešnej kariéry pred sebou, ale na konte už 15 grandslamových titulov. Ten posledný získal v nedeľu na Australian Open.

31.01.2019 10:54
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič.
debata (4)

Úspech mu však nepriniesol len slávu ale aj veľa peňazí. Od turnajových donorov, ale aj sponzorov. Djokovič sa rozhodol, že časť z nich investuje do siete reštauračných zariadení.

Ako prvý podnik Djokovič otvoril reštauráciu v Belehrade. Špecializuje sa na stredoeurópsku kuchyňu – podľa stránky TripAdvisor má aj celkom dobrý rating – štyri hviezdičky z piatich.

Potom prišla na rad reštaurácia v Monte Carle. Špecializuje sa na kuchyňu, ktorú vyznáva sám Djokovič – diétne špeciality založené na organickej strave. Prevádzkuje ju jeho manželka Jelena.

Djokovič sa však rozhodol, že otvorí aj tretí podnik. Tam však už bude jedlo zadarmo. „Peniaze nie sú problém. Zarobil som toľko, že by som mohol pokojne nakŕmiť aj celé Srbsko. Ľudia si to zaslúžia za všetku tú podporu, ktorú mi preukazujú,“ dodal. Reštaurácia bude určená pre chudobných.

Novak Djokovič - deň šampióna Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Novak Djokovič pred finále proti Rafaelovi...
Video
4 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič