Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cibulková relaxuje na horách. Oznámila návrat do fedcupového tímu

Tenistka Dominika Cibulková bude opäť k dispozícii slovenskému fedcupovému tímu. Jej osobný tréner a kapitán družstva Matej Lipták s ňou môže rátať na stretnutie II. svetovej skupiny proti Lotyšsku, ktoré sa uskutoční 9. a 10. februára v Rige.

22.01.2019 16:02
debata (49)
Dominika Cibulková podáva v zápase 1. kola... Foto: SITA/AP, Andy Brownbill
Dominika Cibulková Dominika Cibulková podáva v zápase 1. kola Australian Open.

Lipták oznámi nomináciu 30. januára, keď bude Cibulková na turnaji v Petrohrade. Momentálne 25. hráčka rebríčka WTA nehrala v tíme Slovenska od apríla 2016, takže na ňu čaká návrat po bezmála troch rokoch. S Viktóriou Kužmovou, Annou Karolínou Schmiedlovou a Magdalénou Rybárikovou by mohlo Slovensko nastúpiť so štyrmi hráčkami svetovej stovky.

„Rozhodla som sa, že na nadchádzajúcom Fed Cupe v Lotyšsku budem reprezentovať Slovensko. Veľmi sa teším, lebo vždy som hovorila, že keď to bude zapadať do programu, budem Fed Cup veľmi rada hrať. Som rada, že tentoraz to vyšlo tak, že to aj časovo zapadá do programu. Dúfam, že pomôžem slovenskému tímu, aby sme sa dostali ďalej,“ povedala Cibulková pre oficiálnu stránku Slovenského tenisového zväzu (STZ).

Cibulková po bleskovom konci na Australian Open, kde prehrala už v 1. kole s Číňankou Šuaj Čang (2:6, 6:4, 2:6), odišla relaxovať na hory. Na jej príspevok, na ktorom drží lyže, reagovala aj americká lyžiarska legenda Lindsey Vonnová. Slovenskej tenistke odporučila kúpiť si pár nových lyží.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Having a perfect moment on the slopes ⭐️

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My safe place ❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

F is for friday feels ❄️

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

49 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Dominika Cibulková #Fed Cup