Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Titul obhajuje Lacko. V Bratislave sa začína Slovak Open

Slovenský tenista Lukáš Lacko ako obhajca titulu spred roka je jednotkou 19. ročníka bratislavského turnaja ATP Challenger Tour Peugeot Slovak Open s dotáciou 106 000 eur + hospitality, ktorý sa na tvrdom povrchu v NTC kvalifikáciou začne 3. novembra a v Aegon aréne vyvrcholí 11. novembra.

02.11.2018 12:19
Lukáš Lacko Foto: ,
Lukáš Lacko.
debata

Dvojkou bude ďalší Slovák Jozef Kovalík a trojkou český tenista Jiří Veselý. Z domácich hráčov sa okrem spomenutého slovenského nasadeného dua predstavia aj Andrej Martin a na základe voľnej karty štvorica Filip Horanský, Norbert Gombos, Alex Molčan a Lukáš Klein. Ďalší domáci tenisti budú mať šancu predstaviť sa v hlavnej súťaži po prípadnom postupe z kvalifikácie.

„Pôvodne sme mali prihlásených 7 hráčov zo svetovej stovky, niektorí sa nám odhlásili. V ‚pavúku‘ máme stále viaceré známe mená, medzi nimi aj Cyperčan Marcos Baghdatis či ruský reprezentant Jevgenij Donskoj,“ uviedol na stretnutí s médiami Igor Moška, generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu.

Lukáš Lacko v Bratislave získal už tri tituly, okrem vlaňajška aj v rokoch 2011 a 2013. Slovenskými víťazmi singla v Bratislave z minulosti okrem Gombosa a Lacka sú aj Karol Kučera (2001, ešte sa hralo v Inchebe), Dominik Hrbatý (2005), Michal Mertiňák (2006) a Martin Kližan (2010).

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #NTC #Slovak Open 2018