Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

RTVS reaguje na Kližana: Internet je rovnaký ako televízia

Martin Kližan po zápase, v ktorom zdolal Alexandra Zgirovského 6:4, 6:4, si neodpustil jednu poznámku. Skritizoval vysielanie RTVS.

26.10.2018 19:08 , aktualizované: 27.10.2018 09:54
Slovensko, Bielorusko Foto: ,
Martin Kližan a Dominik Hrbatý v zápase proti Bielorusku.
debata (8)

„Bol to náročný zápas, najmä v druhom sete. V prvom som hral oveľa lepšie. On v druhom už veľa riskoval. Raz ma brejkol. Bol to napínavý set. Ale vedieme 1:0 a oni sú teraz pod väčším tlakom. Mal som to ale stále len vo svojich rukách. Splnil som to, čo som si prial,“ prezradil.

Svojho súpera nepodcenil. „On nemal čo stratiť, snažil sa hrať agresívne a dosť mu to padalo. Podstatné je, že vedieme 1:0. Vždy sa snažím sústrediť na svoju hru a nepozerám sa na to, aký ma súper renking,“ povedal.

Na záver si neodpustil štipľavú poznámku, „Chcem ešte niečo povedať,“ zahlásil, keď viac naňho nesmerovali novinárske otázky.

„Som sklamaný z toho, že u nás sa tento zápas berie ako kvalifikácia na MS a v televízii dostali pred Davisovým pohárom prednosť komunálne voľby. Dúfam, že sa to zmení a reprezentácia bude priorita,,“ dodal Kližan.

Na jeho slová zareagoval RTVS na svojom facebooku. Zástupcovia televízie sa bránia tvrdením, že fanúšikovia si tenis mohli „live“ pozrieť prostredníctvom internetového kanála RTVS.

Niektorých divákov hnevá aj to, že v sobotňajšom televíznom programe RTVS bude namiesto kompletného tenisu futbalový zápas najvyššej domácej súťaže Podbrezová – Slovan Bratislava so začiatkom o 16.00 h.

„Tenis vysielame celý, teda všetky zápasy na RTVS.sk. Internetové vysielanie považujeme za plnohodnotnú alternatívu k televíznemu vysielaniu,“ píše sa na fejsbukovom profile RTVS.

„Tak prečo nedávate na internete Slovan, keď je to plnohodnotná alternatíva? Dajte na net futbal. Čo myslite, ktorý zápas bude mať väčšiu sledovanosť? Tenis alebo slovenská futbalová liga?,“ kontrujú fanúšikovia na sociálnej sieti.

Daviscupový zápas medzi Slovenskom a Bieloruskom na antuke v bratislavskom NTC pokračuje v sobotu od 13.00 h štvorhrou a rozhodujúcimi dvojhrami. Po piatku je stav vyrovnaný 1:1

Davis Cup: Slovensko - Bielorusko Fotogaléria - 28 fotiek Všetky fotky
Pár Martin Kližan, Filip Polášek si tľapká so...
8 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Kližan #slovenskí tenisti