Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Djokovič sa bude aj na trávu pripravovať s Vajdom. Mám z toho radosť, vraví Srb

Srbský tenista Novak Djokovič bude pokračovať v obnovenej spolupráci so slovenským trénerom Mariánom Vajdom minimálne do Wimbledonu.

15.06.2018 13:48
Marián Vajda Foto: ,
Marián Vajda sleduje svojho zverenca Novaka Djokoviča.
debata

Bývalý prvý hráč svetového rebríčka, ktorý sa po zdravotných problémoch snaží dostať do niekdajšej formy, to oznámil pred štartom na trávnatom turnaji v londýnskom Queen's Clube.

Djokovič sa s Vajdom a celým realizačným tímom rozišiel vlani v máji po jedenástich spoločných rokoch a skúsil reštart kariéry s pomocou Andreho Agassiho. Po Wimbledone ale musel kvôli boľavému lakťu ukončiť sezónu a tohtoročný návrat na kurty sa príliš nevydaril.

Nakoniec musel s lakťom na operáciu a v apríli potom ukončil spoluprácu s Agassim a Radkom Štěpánkom, ktorého pred sezónou vzal do trénerského tímu.

K Vajdovi sa vrátil pred antukovou sezónou s tým, že sa po French Open rozhodnú, čo bude ďalej. Na Roland Garros sa Djokovič prebojoval do štvrťfinále a chce dať príprave s osvedčeným koučom dlhší čas.

„Marián Vajda a (kondičný tréner) Gebhard Phil-Gritsch so mnou budú aj v Londýne a mám z toho radosť,“ povedal Djokovič britským médiám.

Djokovič, ktorý v prvom návale frustrácie po vyradení na Roland Garros spochybnil svoju účasť v trávnatej sezóne, prijal divokú kartu do Queen 's Clubu a na tamojšom turnaji sa predstaví prvýkrát po ôsmich rokoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Marián Vajda