Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Spolupráca Hrbatého a Kližana bude pokračovať na niekoľko týždňov v roku

Spolupráca kapitána slovenskej tenisovej reprezentácie v Davisovom pohári družstiev mužov Dominika Hrbatého a jeho zverenca Martina Kližana bude pokračovať, ale o čosi voľnejšou formou ako dosiaľ.

23.04.2018 16:02
Martin Kližan, Dominik Hrbatý Foto: ,
Martin Kližan a kapitánom Dominikom Hrbatým.
debata

„Bude to výpomoc na niekoľko týždňov v roku,“ informoval 40-ročný Bratislavčan Hrbatý. S 28-ročným bývalým 24. mužom svetového rebríčka ATP vo dvojhre Kližanom sa vlani v novembri dohodol na kooperácii predbežne do konca marca, resp. do bratislavského stretnutia tímu SR s výberom Bosny a Hercegoviny (2:3) v rozhodujúcom 2. kole I. skupiny euroafrickej zóny DP 2018, ktoré sa uskutočnilo 6. – 7. apríla. Po tomto zápase si ešte dopriali čas na posúdenie situácie v pokoji.

Prvý tréning Kližana pod vedením Hrbatého Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Martin Kližan počas prvého tréningu pod vedením...

Ľavoruký Bratislavčan Kližan počas víkendu zvládol dvojkolovú kvalifikáciu na antukovom turnaji ATP World Tour 500 ATP World Tour 500 Barcelona Open BancSabadell – 66. Trofeo Conde de Godó v španielskej Barcelone, zdolal Bielorusa Vladimira Ignatika a Američana Ernesta Escobeda.

V utorok bude Kližan, aktuálne 140. v počítačovom poradí, v 1. kole hlavnej súťaže v katalánskej metropole bojovať s Argentínčanom Federicom Delbonisom o právo vyzvať v stredu v 2. kole srbského niekdajšieho lídra singlového renkingu Novaka Djokoviča nasadeného ako šiesteho.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Kližan #Dominik Hrbatý