Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kližan sa ospravedlnil: Každý potrebuje dozrieť. U mňa to prišlo neskôr

Slovenský tenista Martin Kližan sa po triumfe nad Bosniakom Damirom Džumhurom 6:3, 7:6 (3) v 2. kole I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára 2018 ospravedlnil za svoje vyjadrenia v minulosti.

07.04.2018 19:22
Martin Kližan Foto: , ,
Martin Kližan po zápase proti Damirovi Džumhurovi.
debata (5)

„Myslím si, že človek potrebuje nejaký čas na to, aby vyzrel. U mňa to prišlo neskôr. V minulosti som urobil niekoľko chýb,“ rozhovoril sa rodák z Bratislavy na tlačovej konferencii v Národnom tenisovom centre.

„Chcel by som sa takto oficiálne ospravedlniť niektorým ľuďom, ktorým som povedal nie práve lichotivé slová, či už v dávnejšej minulosti alebo vlani. Niektoré veci som nemal hovoriť a mrzí ma, že to tak bolo,“ povedal najvyššie 24. hráč svetového singlového rebríčka ATP.

„Čo bolo, to bolo a teraz to už tak je. Verím, že ľudia vidia moju zmenu a budú naďalej fandiť mne i celému tímu,“ zavŕšil 28-ročný zverenec daviscupového kapitána SR Dominika Hrbatého.

Davisov pohár - sobota: Slovensko - Bosna Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Martin Kližan po zápase proti Damirovi Džumhurovi.

Kližan si v minulosti nebral servítku pred ústa, na profile na facebooku napríklad napísal, že Slovensko by malo byť vďačné, že ho má, pretože bez neho by hralo v 6. neandertálsko-svetovej zóne.

Inokedy zase svojho niekdajšieho trénera Karola Kučeru nazval potkanom. Aktuálne 130. hráč počítačového poradia sa od decembra minulého roka pripravuje pod vedením člena Siene slávy slovenského tenisu Hrbatého.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Kližan #Davisov pohár 2018