Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V užšej nominácii Hrbatého je kvinteto hráčov, vypadol zranený Zelenay

Kvinteto slovenských tenistov Lukáš Lacko, Andrej Martin, Martin Kližan, Jozef Kovalík a Norbert Gombos sa dostalo do užšej nominácie nového daviscupového kapitána Dominika Hrbatého na zápas s Bosnou a Hercegovinou.

27.03.2018 13:08
Andrej Martin, Dominik Hrbatý, Martin Kližan Foto: ,
Sprava Andrej Martin, nehrajúci kapitán Dominik Hrbatý a Martin Kližan a Jozef Kovalík. V nominácii sú aj Lukáš Lacko a Norbert Gombos.
debata

Duel 2. kola 1. skupiny euro-africkej zóny sa uskutoční 6.-7. apríla na antuke v bratislavskom NTC. Jeho víťaz postúpi do septembrovej baráže o svetovú skupinu. „Z pôvodnej nominácie vypadol špecialista na štvorhru Zelenay, ktorého trápia problémy so stehenným svalom,“ informoval Hrbatý.

V daviscupovej histórii pôjde o prvé vzájomné stretnutie medzi Slovenskom a Bosnou a Hercegovinou. Bude sa hrať v novom dvojdňovom formáte na dva víťazné sety. Úvodné piatkové dvojhry odštartujú o 16.00 h. V sobotu od 14.00 h sú na programe štvorhra a záverečné single.

Hlavným rozhodcom bude Brit Phil Evans, v úlohe empajrových arbitrov sa predstavia Nemec Timo Janzen a Tunisan Yassine Lakhdar. Slováci vlani v septembri v NTC ešte pod vedením Miloslava Mečířa zdolali v baráži Poľsko 4:1 a udržali sa v druhej lige.

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Martin #Martin Kližan #Lukáš Lacko #Dominik Hrbatý #davis cup #Norbert Gombos #Jozef Kovalík #slovenskí tenisti