Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cibulková v Budapešti vyradila Flipkensovú, Čepelová vypadla

Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa prebojovala do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Budapešti.

22.02.2018 14:21 , aktualizované: 21:43
Dominika Cibulková Foto: ,
Dominika Cibulková.
debata

V druhom kole zvíťazila ako nasadená jednotka nad Belgičankou Kirsten Flipkensovou 6:4, 6:2 a upravila vzájomnú bilanciu s touto súperkou na 6:2. V dueli o postup do semifinále nastúpi v piatok proti Švédke Johanne Larssonovej.

„Dnes som predviedla naozaj dobrý výkon. Flipkensová je vždy veľmi nevyspytateľnou súperkou, hrá s odlišným rytmom ako iné dievčatá. Býva to proti nej prospešná skúsenosť. Som spokojná s tým, ako som si počínala, a chcem v tom pokračovať. Proti Larssonovej som čosi už odohrala, vie sa oprieť do loptičky. Navyše, dobre podáva, má kvalitný ‚kick‘. Musím byť zajtra pripravená,“ povedala Cibulková pre spravodajstvo Tenisovej asociácie žien (WTA).

Druhá Slovenka Jana Čepelová nestačila na dvojku turnaja Číňanku Šuaj Čang, podľahla jej v troch setoch 6:2, 6:7 (4) a 3:6.

Dvojhra – 2. kolo: Dominika CIBULKOVÁ (1-SR) – Kirsten Flipkensová (bel.) 6:4, 6:2, Ysaline Bonaventureová (Bel.) – Donna Vekičová (8-Chorv.) 6:4, 6:1, Mona Barthelová (Nem.) – Timea Babosová (3-Maď.) 6:4, 4:6, 6:3, Šuaj Čang (2-Čína) – Jana ČEPELOVÁ (SR) 2:6, 7:6 (4), 6:3

debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková #Kirsten Flipkensová