Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľké sklamanie Djokoviča. Obnovil si zranenie a jeho návrat sa odkladá

Novak Djokovič musel odložiť piatkový návrat k tenisu a debut pod trénerským vedením Radka Štěpánka na exhibícii v Abú Zabí.

29.12.2017 18:08
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič.
debata

Bývalý prvý muž svetového rebríčka si obnovil zranenie pravého lakťa, kvôli ktorému nehrá od júlového Wimbledonu a skreči vo štvrťfinále s Tomášom Berdychom. Djokovič sa odhlásil niekoľko hodín pred duelom so Španielom Robertom Bautistom.

„Som veľmi sklamaný, že musím zrušiť svoju účasť. Bohužiaľ som v minulých dňoch zase cítil bolesť v lakti. Po vyšetrení mi lekári odporučili, aby som neriskoval, odhlásil sa z turnaja a začal s liečbou,“ uviedol na svojom webe Djokovič.

Zatiaľ nie je jasné, do akej miery ovplyvní obnovené zranenie Djokovičov ďalší program v úvode sezóny. „Môže to mať na to vplyv, ale rozhodnutie padne až v najbližších dňoch,“ uviedol Djokovič. Úvodný grandslam roka Australian Open sa začína v Melbourne 15. januára.

Djokoviča v Abú Zabí zastúpila ďalšia bývalá svetová jednotka vracajúca sa po zranení Andy Murray. Brit, ktorý v Spojených arabských emirátoch trénuje, odohral s Bautistom jeden exhibičný set a prehral 2:6. Španielsky tenista sa v sobotňajšom finále stretne s Juhoafričanom Kevinom Andersonom.

debata chyba
Viac na túto tému: #zranenie #Novak Djokovič #Abú Zabí