Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Kližan má na stole Hrbatého ponuku. Ako zareaguje?

Bol to aj jeho večer. Pocta veľkým úspechom, uznanie obrovskej bojovnosti a nezlomnosti. To všetko sa spolu násobilo, ak mal na sebe slovenský dres. Dominika Hrbatého uviedli v spoločnosti Henriety Nagyovej do Siene slávy Slovenského tenisového zväzu.

22.11.2017 10:28
Martin Kližan Foto: ,
Využije Martin Kližan ponuku od Dominika Hrbatého?
debata (4)

Niekdajší 12. hráč sveta, ktorý v roku 2010 ukončil bohatú kariéru, zostáva v tenisovom kolotoči. Dosiaľ pôsobil pri tureckom národnom tíme, odteraz by sa chcel viac venovať Slovákom.

V pozícii kapitána daviscupového mužstva – ak o tom v piatok rozhodnú funkcionári zväzu. Alebo aj priamo s jedným z jeho členov. Tým najtalentovanejším – Martinom Kližanom.

„Nech sa už hlasovanie o novom kapitánovi slovenského výberu skončí tak či onak, mám už aj iné plány. Budem spolupracovať s Národným tenisovým centrom na kempoch pre mládež, ktoré mali tento rok veľkú odozvu. A okrem toho som mal aj nejaké rozhovory s Kližanom,“ prezradil prekvapujúcu novinku Hrbatý.

Tenista roka 2017 Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Do Siene slávy STZ prijali Henrietu Nagyovú.

„Zatiaľ sme sa zhovárali iba o krátkodobej výpomoci, konkrétne o štyroch mesiacoch. Uvidím, ako sa rozhodne, aj od toho totiž budú závisieť moje budúcoročné plány,“ pokračoval vo svojich úvahách.

Kližan sa v uplynulom období na okruhu ATP trápil. V aktuálnej sezóne dokonca vypadol aj z elitnej stovky. V roku 2014 vyhlásil, že by si Hrbatého vedel predstaviť v pozícii vtedajšieho kapitána Miloslava Mečířa.

Kedy sa rozhodne o možnom partnerstve Kližan-Hrbatý?

„Neviem, možno si aj teraz nájdem smsku,“ podvedome siahol do vrecka, akoby v ňom hľadal svoj mobilný telefón.

„Stretli sme sa v nedeľu, rozprávali sme sa o finančných podmienkach našej prípadnej spolupráce. Svoju ponuku som mu už poslal a je teraz na ňom, či ju bude akceptovať. Ak áno, môžeme ihneď začať,“ uviedol víťaz šiestich turnajov ATP a semifinalista Roland Garros z roku 1999.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Kližan #Dominik Hrbatý