Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Legenda v kilte, Glasgow na nohách. Federer hral v škótskej sukni

Bývalá svetová jednotka Andy Murray si po prvýkrát od Wimbledonu zahral zápas. V utorkovej charitatívnej exhibícii v rodnom Glasgowe britský tenista podľahol v troch setoch Švajčiarovi Rogerovi Federerovi, ktorý časť stretnutia odohral v tradičnom škótskom kilte. Regulárny návrat po problémoch s bedier si Murray naplánoval na turnaj v Brisbane, ktorý začne na Nový rok.

08.11.2017 12:44
debata (1)
Roger Federer v škótskej sukni. Foto: SITA/AP, Jane Barlow
Roger Federer Roger Federer v škótskej sukni.

„Bedro vyzerá dobre. Nie je to ešte ideálne, ale vyvíja sa to dobre. Mám osem týždňov do svojho prvého turnaja v budúcom roku a dúfam, že tam budem,“ uviedol dvojnásobný wimbledonský víťaz, ktorý pre zdravotné problémy ukončil sezónu už v septembri pred US open.

„Vtedy som nemohol poriadne chodiť, teraz som na tom podstatne lepšie. Vrátim sa, až budem stopercentne fit a pripravený. Verím, že to zvládnem podľa plánu,“ povedal Murray, ktorý počas nútenej pauzy klesol vo svetovom rebríčku na 16. miesto.

Zverenec Ivana Lendla pripustil, že v snahe stihnúť US Open v lete svoj návrat na kurty uponáhľal. „Asi to bola trochu chyba, ale je to posledný grandslam roka a chcel som byť pri tom. Teraz mám čas dopriať telu pokoj a odpočinok, aký potrebuje,“ dodal dvojnásobný olympijský víťaz.

I can’t believe this is happening...Roger playing tennis in a kilt! ❤️ #nikecourt #atpworldtour #rogerfederer #federer #wilson #nike #tennis

Príspevok, ktorý zdieľa Roger Federer is the G.O.A.T (@rogerfedererocks),

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Roger Federer