Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Aké stávky? Na to sa vám môžem vys..ť! Dolgopolov vypenil pred novinármi

Atmosféru tlačovej konferencie ukrajinského tenistu Alexandra Dolgopolova po víťaznom zápase úvodného kola na US Open rozvírila otázka na podozrivé stávky na jeden z jeho predchádzajúcich zápasov. Ukrajinec reagoval nahnevane a nešetril vulgárnym slovníkom.

31.08.2017 09:34
Australia Brisbane International Tennis Foto: ,
Alexandr Dolgopolov.
debata

„Chcete moju úprimnú odpoveď? Viete čo? Na to sa vám môžem vys..ť,“ povedal 28-ročný tenista. „Nechcem o tom hovoriť, hovoril som s TIU, rešpektujem ich prácu, povedal som im všetko, čo som potreboval,“ dodal.

Podozrenia vyvolali Dolgopolovove stávky na predchádzajúci zápas v Winstone-Saleme, ktorý prekvapivo prehral s brazílskym Thiagom Monteirom. Jednotka pre bezúhonnosť tenisu (TIU) oznámila, že sa zaoberá príčinou, ale formálne vyšetrovanie sa nezačalo.

Dolgopolov opísal prácu novinárov ako tvorbu rozprávok. „Písanie takých vecí pred tým, než začne vyšetrovanie, je hlúpe,“ dodal s tým, že vôbec nevedel, že na jeho prehru bolo pred zápasom vsadených toľko peňazí, že niektoré kancelárie radšej stiahli duel z ponuky.

V súčasnej dobe 64. svetový hráč podľahol Monteirovi, ktorý bol v hodnotení ATP o 51 miest nižšie, za 55 minút dvakrát 3:6. V zápase nemal ani jeden brejkbol. Podozrivý duel sa teraz dotýka aj jeho rodiny, ktorá čelí na sociálnych sieťach rôznym vyhrážkam.

debata chyba
Viac na túto tému: #US Open 2017 #Alexander Dolgopolov