Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vinciovej ukradli z domu cenné trofeje. Spomienky, slzy či pot mi nevezmú, vraví

Talianskej tenistke Roberte Vinciovej ukradli trofeje, ktoré získala počas svojej kariéry.

04.08.2017 20:08
Roberta Vinciová, Flavia Penettová Foto: ,
Spomienka na september 2015. Roberta Vinciová (vľavo) s víťazkou Flaviou Penettovou po finále US Open.
debata

„Žiaľ, pred niekoľkými dňami sa skupina zlodejov vlámala do môjho domu v Tarante a odniesla si cennosti vrátane tých, pri ktorých sa finančná hodnota nedá porovnať so spomienkovou v mojom vnímaní,“ uviedla na instagrame 34-ročná finalistka dvojhry na newyorských grandslamových US Open 2015 a niekdajšia sedmička singlového renkingu WTA Vinciová.

Univerzálka síce nešpecifikovala, či medzi ulúpenými memorabíliami je aj pripomienka prieniku do finále predvlaňajších medzinárodných majstrovstiev Spojených štátov amerických proti krajanke Flavii Pennettovej, ale pridala fotografiu práve s touto cenou.

Momentálne 37. žena svetového rebríčka vo dvojhre Vinciová má na konte 10 singlových a 25 deblových titulov na hlavnom profesionálnom okruhu. Vo štvorhre je bývalou jednotkou hodnotenia a držiteľkou tzv. kariérneho Grand Slamu. Podieľala sa na štyroch triumfoch „squadry“ v Pohári federácie.

„Nech si tie trofeje prisvojil ktokoľvek, nemôže mi zobrať spomienky, slzy, pot, námahu, oddanosť, úsmevy a obete, ktoré som priniesla pri dosahovaní mojich cieľov,“ dodala Vinciová.

debata chyba
Viac na túto tému: #Roberta Vinciová