Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mala by odstúpiť? Venus sa po otázke novinára rozplakala

Najstaršia aktérka grandslamového turnaja vo Wimbledone Venus Williamsová začala svoje jubilejné 20. účinkovanie na londýnskej tráva víťazstvom nad Belgičankou Elise Mertensovou 7:6 (7), 6:4.

04.07.2017 07:42
debata

Postupom do finále melbournských Australian Open 2017, v ktorom prehrala so Serenou, 37-ročná Venus ukázala, že s ňou stále treba rátať. Otázne bolo a zostáva, v akom psychickom rozpoložení sa prezentuje pod vplyvom nepríjemností v súkromnom živote. Minulý štvrtok totiž vyvstalo, že 9. júna bola účastníčkou autonehody so smrteľnými následkami, rodina obete ju zažalovala.

„Venus, videl som, že ste na Facebook napísali niekoľko srdečných slov o nehode. Chceli by ste o nej ešte niečo povedať,“ spýtal sa jeden z novinárov na tlačovej konferencii.

Napriek tomu, že sa Venus snažila o odpoveď, po chvíli sa odmlčala a neubránila slzám. „Niet slov, ktorými by som popísala, aká som z toho zdevastovaná. Som kompletne nemá,“ reagovala Venus.

Viacero reakcií pod príspevkom obhajuje Venus a kritizuje novinára za otázku, ktorá vôbec nesúvisí s turnajom. Ďalšie názory diskutujúcich hovoria o tom, že z úcty k obeti a jej rodinným príslušníkom nemala vo Wimbledone vôbec nastúpiť, prípadne by mala odstúpiť pred 2. kolom.

debata chyba
Viac na túto tému: #venus williamsová #Wimbledon 2017