Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Tip Pravdy: Kráľ Nadal sa vráti na parížsky trón. Čo si myslíte vy?

O vyvrcholenie tohtoročného Roland Garros sa postarajú Rafael Nadal a Stan Wawrinka. Kto bude po finále zdvíhať nad hlavu víťaznú trofej? Prečítajte si tipy redaktorov Pravda.sk.

11.06.2017 08:35
Rafael Nadal Foto: ,
Rafael Nadal.
debata

Bilancia 78 víťazstiev a dve prehry na Roland Garros za uplynulých 13 ročníkov. Iba 29 prehratých gemov v šiestich zápasoch tento rok. To všetko hovorí v prospech antukového génia. Rafael Nadal útočí na desiaty titul a zdá sa, že ho nemôže nič zastaviť. Možno Stan Wawrinka. Ak zapne víťazný mód, predvedie aspoň 80 víťazných úderov a minimalizuje tie skazené. Pred dvomi rokmi síce takto vo finále vycvičil Novaka Djokoviča, tentoraz sa mu to ale nepodarí. Paríž ovládne Nadal. Naposledy.

Tip na výsledok: Rafael Nadal – Stan Wawrinka 3:1.

zväčšiť
Martin Prosnan

V predošlých šiestich zápasoch nestratil Rafael Nadal ani set. To je vizitka veľkého šampióna. Ním sa legendárny Španiel po dvojročných suchotách znovu stane. Parížska antuka má len jedného kráľa a ten si v nedeľu podvečer znovu zasadne na trón. Stan Wawrinka síce môže namietať, všemožne sa snažiť, no na antuke nebude stačiť na kvality jedného z najväčších hráčov tenisovej histórie.

Tip na výsledok: Rafael Nadal – Stan Wawrinka 3:1.

zväčšiť
Adam Zelinka

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rafael Nadal #Stan Wawrinka