Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kližan splnil sľub. K 50 zaplateným lístkom pridal aj bonus

Slovenský tenista Martin Kližan sa postaral o zvýšenie počtu návštevníkov na stretnutí SR - Maďarsko 3. - 5. februára v NTC v Bratislave.

02.02.2017 16:08
Martin Kližan Foto:
Martin Kližan na tlačovej konferencii pred stretnutím Davisho pohára medzi Slovenskom a Maďarskom.
debata

K pôvodnému záväzku pred rozhodujúcim zápasom 2. kola I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára 2017 reprezen­tačných družstiev mužov aktuálne pridal nadstavbu.

„Plním svoj sľub a ešte pridávam bonus na sobotňajšiu štvorhru. V obálke s menom a poradovým číslom bude mať každý z vás jednu vstupenku na piatok aj sobotu. Všetko už je na recepcii v NTC v Bratislave,“ napísal Kližan na svojom facebooku a pridal zoznam uchádzačov, ktorí ako prví päťdesiati zareagovali na ponuku. Pre istotu pripojil aj pätnástich náhradníkov. Status doplnil fotografiou.

„Takže zväz začal s predajom vstupeniek za 10 eur na osobu!!! V dnešnej dobe za túto cenu príde asi tak 27,5 diváka, dávam teda do pozornosti: prvých 50 fanúšikov, ktorí napíšu koment, že sa chcú ísť pozrieť na tento duel, bude mať lístok odo mňa zadarmo…“ deklaroval predtým Kližan. Zhodne za spomenutých 10 eur sú v distribúcii lístky na piatkové aj nedeľňajšie dvojhry v Aegon aréne, sobotňajšia štvorhra stojí 5 eur. Kližan v piatok o 15.00 h otvorí tento daviscupový duel, stretne sa s Attilom Balázsom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Kližan #Lukáš Lacko