Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kližan šíri žlč aj naďalej. Svojho bývalého trénera Kučeru nazval potkanom

Zdá sa, že vzťahy v tenisovej rodine sú v uplynulých dňoch viac ako napäté. Postaral sa o to aj Martin Kližan, ktorý na sociálnej siete ostro napadol ľudí vo vedení slovenského tenisu.

15.12.2016 17:12
Martin Kližan Foto: ,
Martin Kližan.
debata (36)

Do sporu sa prostredníctvom Facebooku zaangažovali aj bývalí hráči, či ľudia z ich blízkeho okolia. Výmena názorov medzi Kližanom a Karolom Kučerom však presiahla všetky medze slušného správania sa.

"K tebe len toľko. Áno, ved poďme si to sťažovať. Prečo mať kvalitné podmienky, ktoré by nás hnali vpred, radšej majme starý systém, starých trénerov bez vedomostí o modernej regenerácie. Treba tých hráčov dojebať ešte skôr, než niečo dokážu. To je tvoja politika, si mi na smiech. Iba si ukázal, kto si. Pred kamarátmi, členmi tímu a ľuďmi zo zväzu iba intriguješ a ohováraš ma. Potom ma nevieš ani pozdraviť. Na toto existuje iba jedno slovo: POTKAN,“ napísal Kližan o svojom bývalom trénerovi.

Karol Kučera zareagoval bez emócií. "Kližko, Kližko, čo ti na toto napísať. Snáď len toľko, že keď si ma prosil, aby som ťa trénoval, som ti bol dobrý. Dostal som ťa na 25. miesto ATP a teraz som už potkan, lebo Ti nepochlebujem. Napriek tomu ti želám, aby si bol v živote spokojný a neurážal ľudí naokolo,“ reagoval Kučera.

Ich vzájomnú výmenu názorov, ktorá sa odohrala na "stene“ bývalého rozhodcu a dnes športového psychológa Martina Babíka, neskôr Kučera ukončil slovami: „Sorry, nemám čas už vysvetľovať a tebe už vôbec nie. Musím ísť trénovať mladších.“

zväčšiť Kližan, Kučera Foto: Facebook
Kližan, Kučera Kližan, Kučera
36 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Kližan #Karol Kučera