Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kučová: Žiadny comeback sa nekoná

Slovenská tenistka Zuzana Kučová sa tento týždeň objavila prvý raz od mája 2013 v medzinárodnom turnajovom dianí, jej 22-ročná krajanka a aktuálna deblová partnerka Karolína Pondušová dokonca premiérovo po viac ako štyroch rokoch. Spoločne si zahrali štvorhru na podujatí ITF Al Habtoor Tennis Challenge s dotáciou 75 000 USD na tvrdom povrchu v Dubaji v SAE.

10.11.2015 17:10
Zuzana Kučová Foto: ,
Slovenská tenistka Zuzana Kučová.
debata

„Tento projekt vôbec nebol plánovaný a žiadny comeback sa určite nekoná,“ aj so smajlíkom uviedla 33-ročná Bratislavčanka Zuzana Kučová pre agentúru SITA po prehre deblovej dvojice zo SR dva razy 1:6 s Češkami Klárou Koukalovou a Kateřinou Vaňkovou. Pridala vysvetlenie: „Je to len jednorazová dovolenka, s Kajou sme sa iba zo zábavy zapísali a dostali sme kartu od usporiadateľov. Karolína ide študovať na univerzitu do Ameriky a momentálne pomáha Kike na pár mesiacov.“ Spomenutá Kristína Kučová, mladšia sestra Zuzany, v Dubaji postúpila do osemfinále dvojhry i štvrťfinále štvorhry po boku Češky Terezy Martincovej.

Zuzana Kučová v minulosti najvyššie figurovala na 101. priečke vo svetovom rebríčku WTA vo dvojhre (k 7. júnu 2010). Rozlúčila sa na parížskom antukovom grandslamovom Roland Garros 2013, kde sa ako kvalifikantka prebojovala do 2. kola hlavnej singlovej súťaže. Zhodou okolností to bol jej najlepší výsledok na veľkej štvorke.

debata chyba
Viac na túto tému: #comeback #ITF #Zuzana Kučová