Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hantuchová nestačila v 1. kole US Open na Japonku Doiovú

Výpočet slovenských tenistov, ktorí sa rozlúčili hneď v úvodný hrací deň hlavných súťaží na US Open v New Yorku, rozšírila aj Daniela Hantuchová.

01.09.2015 07:48
Hantuchová Foto: ,
Daniela Hantuchová.
debata

Tridsaťdvaročná skúsená Slovenka, 67. hráčka renkingu WTA, nestačila na 24-ročnú Japonku Misaki Doiovú (88.) a za 79 minút jej podľahla 3:6, 3:6. Japonka vyťažila z veľkej úspešnosti premieňania brejkových príležitostí, zužitkovala 4 z 5, kým Slovenka 1 zo 7. neskoršia víťazka v oboch setoch ušla na 3:1 a potom už len udržiavala svoj náskok. Bol to prvý vzájomný zápas oboch hráčok. Hantuchová si odniesla minimálnych 10 bodov do rebríčka a štartovné 39 500 USD pred zdanením.

Okrem Hantuchovej v pondelok na záverečnom grandslamovom turnaji sezóny na newyorskom „betóne“ prehrali aj Lukáš Lacko a Magdaléna Rybáriková. Do 2. kola postúpili Dominika Cibulková a Martin Kližan.

Hantuchová bola na US Open dvakrát vo štvrťfinále (2002, 2013), v 1. kole sa rozlúčila šiestykrát. Od júnového štvrťfinále na tráve v Birminghame bývalá hráčka Top Ten Hantuchová na štyroch turnajoch vyhrala iba dva súťažné zápasy. Z toho jeden v 1. kole Wimbledonu nad krajankou Dominikou Cibulkovou.

Dvojhra žien – 1. kolo:
Misaki Doiová (Jap.) – Daniela Hantuchová (SR) 6:3, 6:3

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniela Hantuchová #US Open 2015
Načítavajú sa športové výsledky...
Načítavajú sa športové výsledky...