Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zelenay: Bola to zbytočná kovbojka s víťazným koncom

Slovenský deblový špecialista Igor Zelenay sa po boku krajana Andreja Martina v nedeľu radoval zo svojho 23. titulu na challengerovej úrovni tenisovej hierarchie, už štvrtého tohtoročného.

24.08.2015 12:04
Igor Zelenay Foto: ,
Igor Zelenay.
debata

Uznal, že finále proti chorvátskej dvojici Dino Marcan, Antonio Šančič (6:4, 5:7, 10:8 – zápasový tajbrejk) malo nepríjemnú zápletku.

„Mohlo to byť aj na dva sety, keďže sme viedli 6:4, 5:4 a 40:0 pri mojom podaní. Vznikla z toho zbytočná kovbojka, ale našťastie s víťazným koncom. S Andrejom od Davis Cupu podávame stabilné výkony. Dúfam, že nám forma vydrží,“ uviedol pre agentúru SITA 32-ročný Novomešťan Zelenay, ktorý v príslušnom renkingu poskočil zo 108. na 97. post. V Top 100 predtým naposledy bol 19. júla. V minulosti figuroval aj na 50. mieste.

Kooperáciu Zelenaya s Martinom zviditeľnil úspech 18. júla v Konstanci proti renomovaným Rumunom Florinovi Mergeovi a Horiovi Tecauovi v rámci daviscupového stretnutia rozhodujúceho 2. kola I. skupiny euroafrickej zóny (3:2 pre hostí). Zelenay s Martinom sa tento týždeň predstavia v debli na podujatí ATP Challenger Tour na antuke v talianskom Manerbiu. Ako štvorky „pavúka“ najskôr v utorok začnú proti španielskemu páru Roberto Carballés-Baena, Pere Riba.

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Martin #Igor Zelenay