Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Azarenková unavená témou vzdychania: Nadal je hlasnejší ako ja

Americká líderka svetového rebríčka tenistiek Serena Williamsová aj bieloruská bývalá jednotka renkingu Viktoria Azarenková zhodne zalomili rukami, keď sa po ich veľmi kvalitnom súboji v utorňajšom wimbledonskom štvrťfinále vrátila na pretras téma vzdychania počas hry.

08.07.2015 14:45
 Viktoria Azarenková, Serena Williamsová Foto:
Viktoria Azarenková a Serena Williamsová.
debata

„Som z večných otázok tohto typu unavená. Popudzujú ma napríklad aj preto, lebo v súvislosti s mužmi to nik nerieši, hoci keď som nedávno trénovala vedľa Rafaela Nadala, vzdychal hlasnejšie ako ja,“ podotkla Azarenková po svojej prehre 6:3, 2:6, 3:6.

Bieloruska naznačila, že za pobavenými reakciami publika aj počas výmen mohla byť náladička podaktorých divákov v sparnom počasí: „Vždy, keď hlásateľ upozorňuje ľudí, aby dbali na pitný režim, pomyslím si, že hovorí o vode, nie alkohole… Ak sa fanúšikovia smejú, beriem to tak, že im ponúkame uspokojivú šou.“

Serena skonštatovala: „Kontroverzie ma už fakt nebavia. Nemôžem, som vyčerpaná. Túžim po ľadovom kúpeli. Ak máte otázky iného typu, tak sem s nimi, ale toto považujem za uzavreté.“

Američanka bude vo štvrtkovom semifinále hrať s Ruskou Mariou Šarapovovou, jednou z najznámejších „sirén“ na tenisových dvorcoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #wimbledon #Serena Williams #Viktoria Azarenková
Načítavajú sa športové výsledky...
Načítavajú sa športové výsledky...