Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Djokovičov hnev si opäť odniesla zberačka loptičiek

Srbský tenista Novak Djokovič tretí raz za štvrť roka vystrašil dorast na kurte, ktorý sa stará o zásobovanie hráčov loptičkami či podávanie uteráka.

08.07.2015 14:08
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič s podávačkou loptičiek vo Wimbledone.
debata (1)

V utorok počas dohrávky wimbledonského osemfinále proti Juhoafričanovi Kevinovi Andersonovi (6:7 /6/, 6:7 /6/, 6:1, 6:4, 7:5) za stavu 2:3 a 30:30 pri jeho podaní v rozhodujúcom sete líder svetového rebríčka zrúkol v blízkosti dievčaťa, ktoré tým podľa Daily Mail dostal na pokraj plaču.

Rovnaký zdroj pridal video aj sériu fotografií z incidentu a uviedol, že 28-ročný Belehradčan neskôr interpretoval svoj hnev ako smerujúci na seba samého, nie na inú osobu. Zároveň vyjadril vôľu ospravedlniť sa.

Hnev Djokoviča počas zápasu proti Andersonovi

Pre Djokoviča by to nebolo nič nové. Verejne sa prostredníctvom videa zaveseného na YouTube kajal, keď v apríli nechtiac vydesil zberača loptičiek počas finále proti Britovi Andymu Murraymu (7:6 /3/, 4:6, 6:0) v americkom Miami na Floride. Navyše, začiatkom júna počas finále parížskeho Roland Garros proti Švajčiarovi Stanovi Wawrinkovi (6:4, 4:6, 3:6, 4:6) po prehre v druhom sete naštvane praštil raketu o parížsku antuku, pričom iba tesne netrafil zberača.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #wimbledon #Novak Djokovič #Kevin Anderson
Načítavajú sa športové výsledky...
Načítavajú sa športové výsledky...