Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lipták pred derby: Berieme to ako ďalší dobrý test po pauze

Derby medzi Dominikou Cibulkovou a Danielou Hantuchovou v 1. kole grandslamového Wimbledonu na tráve v Londýne bude mať špecifický podtext pre osobného trénera prvej menovanej Mateja Liptáka, niekdajšieho kouča druhej spomenutej a zároveň kapitána oboch v Pohári federácie tenisových reprezentačných družstiev žien.

26.06.2015 21:56
matej lipták, tenis Foto: ,
Matej Lipták.
debata

„Určite ten zápas bude mať trošku iný náboj, lebo sa v ňom stretnú dve veľké mená slovenského ženského tenisu, a to priamo vo Wimbledone. My sa však na to pripravíme ako na každý iný zápas a Domča sa určite bude snažiť podať čo najlepší výkon,“ predznamenal Lipták pre agentúru SITA.

Nedávna členka Top 10 Cibulková má s bývalou päťkou renkingu Hantuchovou bilanciu 0:4 a za sebou štvormesačnú výluku vrátane marcovej operácie ľavej nohy. Do diania sa vrátila až tento týždeň a na prípravnom podujatí v Eastbourne sa dostala do osemfinále.

„Myslím si, že pre Domču je v prvom rade super správa, že noha je v poriadku – vydržala prvý ťažký test v Eastbourne. K tomu sa pridáva aj celkom slušná forma a kvalita hry. Domča je podľa mňa dobre pripravená a hladná po zápasoch, ale stále sme vo fáze, v ktorej si nedávame žiadne veľké ambície a očakávania. Berieme to ako ďalší dobrý test po dlhej pauze bez zápasov,“ skonštatoval Matej Lipták.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková #Daniela Hantuchová #Matej Lipták