Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Wozniacka odhalila v Sports Ilustrated telo bohyne. Pozrite sa

Niekoľko mesiacov po tom, ako dal slávny golfista Rory McIlroy kopačky Caroline Wozniackej, vyzerá inak vždy pôvabná dánska tenistka ešte lepšie, ako kedykoľvek predtým.

04.03.2015 14:48
debata (4)

Dvadsaťštyriročná dvojnásobná grandslamová finalistka pre magazín Sports Ilustrated zhodila tričko a šortky, aby dala vyniknúť plavkám. A hlavne svojmu „božskému“ telu.

„Nemôžem uveriť, že tie fotografie sú už vonku, darilo sa mi to tajiť veľmi dlho,“ priznala na svojom twitterovom účte. „Veľmi sa mi páčia,“ dodala.

Jej odkaz na sociálnej sieti sprevádzala fotografia v bikinách s obrovským úsmevom. „Fotografovanie prebehlo v najlepšom možnom čase. Trénovala som na maratón a hrala na niekoľkých turnajoch. Moje telo bolo v skvelej kondícii,“ dodala polovážne Wozniacka.

Dvadsaťpäťročný McIlroy, ktorý Wozniackej fotografie na Twitteri aj okomentoval, sa s Dánkou rozišiel v máji 2014 len pár dní potom, ako dvojica ohlásila zásnuby. Na tento nepríjemný oznam si vyčlenil tri minúty cez mobilný telefón. Dnes si možno búcha hlavu o stenu. Čo poviete?

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Sports Illustrated #Caroline Wozniacka