Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kližan k absencii Cibulkovej: Niekedy sa to nedá skĺbiť

Úradujúci slovenský Tenista roka Martin Kližan upozornil na potrebu nevnímať čierno-bielo rozhodnutie kolegyne na domácom bilančnom anketovom tróne Dominiky Cibulkovej, ktorá dala oddychu a príprave na ďalší turnajový program prednosť pred štartom vo víkendom fedcupovom stretnutí v Apeldoorne proti domácim Holanďankám.

03.02.2015 18:30
Martin Kližan Foto: ,
Na úvodnom grandsleme roka Australian Open Martin Kližan skrečoval pre únavu už v 2. kole.
debata

"Veľmi veľa fanúšikov si myslí, že je naozaj jednoduché reprezentovať. Každý športovec chce hrať za Slovensko, ale ľudia nechápu, že nás živí súkromná kariéra. Niekedy sa to jednoducho nedá skĺbiť.

Nechcem nikoho obraňovať. Len chcem, aby ľudia, ktorí sledujú šport a fandia, mali trošku pohľad na vec z tej druhej stránky," uviedol Kližan prostredníctvom svojej oficiálnej facebookovej prezentácie. Pridal odkaz na článok popisujúci ústretové prijatie absencie Eugenie Bouchardovej vo fedcupovom dueli Kanaďaniek v Québec City proti Češkám.

Dominika Cibulková sa lúči s fanúšikmi v... Foto: SITA/AP, Andy Brownbill
Dominika Cibulková Dominika Cibulková sa lúči s fanúšikmi v Austrálii. Na Australian Open zanechala dobrý dojem.

Dvadsaťpäťročný Bratislavčan Kližan je momentálne na antukovom podujatí v ekvádorskom Quite. V osemfinálovom 2. kole dvojhry bude čeliť postupujúcemu zo súboja maďarského držiteľa voľnej karty Mártona Fucsovicsa so Španielom Danielom Gimenom-Traverom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková #Martin Kližan #Fed Cup