Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Agassi zo žiarlivosti rozbil všetky svoje trofeje, prezradila Shieldsová

Americký bývalý líder svetového rebríčka tenistov Andre Agassi kedysi v návale žiarlivosti rozbil všetky trofeje, ktoré do onoho vypenenia získal.

08.11.2014 20:42
Andre Agassi Foto: ,
Andre Agassi prináša do Arény Roda Lavera víťaznú trofej.
debata (1)

V biografii to prezradila jeho exmanželka, herečka Brooke Shieldsová. Medzi zničenými spomienkovými predmetmi boli aj artefakty z Wimbledonu 1992 a US Open 1994.

„Systematicky rozmlátil všetky trofeje vrátane tých z Wimbledonu a US Open,“ uviedla Shieldsová. Agassiho vytočil pohľad na nakrúcanie scény do seriálu Priatelia, v ktorej jeho polovička ako fanúšička sukničkára Joeyho (hral ho Matt Leblanc) v reštaurácii lízala ruku svojmu idolu. Agassi údajne vyhlásil, že on teraz vyzerá ako idiot.

Dovedna osemnásobný grandslamový šampión Agassi sa zaoberal rovnakou témou vo svojej knihe „Open“, ktorá vyšla v roku 2009 a okrem iného odhalila drogovú minulosť či príčesky Andreho. Agassi vraj partnerke vyčítal, že ho na výjav nepripravila. Dvojica sa zobrala v roku 1997 a rozviedla po dvoch rokoch. Američan je od roku 2001 ženatý s nemeckou niekdajšou hviezdou bieleho športu Steffi Grafovou.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Andre Agassi #Brooke Shields