Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Legendárna Navrátilová zháňa zverenca. Na pohlaví nezáleží

Martina Navrátilová vypustila "inzerát" na prácu trénera - je jej jedno, či to bude tenistka alebo tenista, svoje uplatnenie vidí najmä na vrcholovej úrovni.

20.01.2014 12:35
Martina Navrátilová Foto: ,
Martina Navrátilová.
debata

Osemnásťnásobná grandslamová šampiónka vo dvojhre má skúseností na rozdávanie. Mohla by po ženskej línii nadviazať na čoraz častejšie spojenie súčasného hráča s niektorou legendou tohto športu.

„Vyskytlo sa zopár možností, ale zatiaľ nič konkrétne. Milujem trénerskú prácu a pomáhať ľuďom na hocijakej úrovni. Myslím si však, že najväčší potenciál mám v absolútnej špičke, pretože som sa v nej dlho sama pohybovala,“ povedala pre Sydney Morning Herald Američanka s českým pôvodom v Melbourne, kde sleduje svoje potenciálne zverenky na úvodnom grandslamovom turnaji Australian Open. „Som si istá, že ponuka príde a aj ja budem sedieť v trénerskej lóži a potiť sa pri tom.“

Navrátilová má rozhodne vysokú šancu zachytiť módnu vlnu „supertrénerov“, ktorá v ostatnom čase zavládla v mužskom tenise. Začal to Andy Murray angažovaním Ivana Lendla, Novak Djokovič vyrukoval s Borisom Beckerom a Roger Federer so Stefanom Edbergom. Kei Nišikori zase spolupracuje s Michaelom Changom.

„Je mi jedno, či to bude žena alebo muž. Záleží na tom, aby sme si emocionálne sadli, boli si navzájom sympatickí. V takom prípade môže moja pomoc padnúť na úrodnú pôdu,“ dodala Navrátilová.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martina Navrátilová