Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hantuchovej nový tréner je Španiel Sánchez

Španiel Ricardo Sánchez sa stal novým trénerom slovenskej tenistky Daniely Hantuchovej.

29.11.2013 15:41
Daniela Hantuchová Foto: ,
Daniela Hantuchová.
debata

Tridsaťročná popradská rodáčka to v piatok oznámila prostredníctvom svojej prezentácie na Facebooku.

„Som veľmi šťastná, že sme spolu začali pracovať. Poznáme sa už roky, takže zmenu vnímam ako veľmi prirodzenú. Teším sa na všetku tvrdú robotu a som nadšená z tej týždňovej, ktorú už máme v Španielsku za sebou,“ skonštatovala niekdajšia päťka oboch svetových rebríčkov Hantuchová (teraz 33. v singlovom renkingu), ktorá sa budúcu stredu 4. decembra predstaví na bratislavskom exhibičnom podujatí Tennis Classic v Aegon aréne NTC spolu so Švajčiarkou s košickým rodiskom Martinou Hingisovou a Francúzmi Jo-Wilfriedom Tsongom a Gaelom Monfilsom.

Držiteľka 6 singlových titulov z hlavnej profesionálnej úrovne Hantuchová v septembri počas newyorských grandslamových US Open, na ktorých sa prebojovala do štvrťfinále, oznámila ukončenie svojej kooperácie s Eduardom Nicolásom. Na sklonku sezóny jej dočasne vypomáhal Vladimír Pláteník.

Sánchez v minulosti viedol napríklad Čiľana Nicolása Massúho, Kolumbijčanku Fabiolu Zuluagovú, Srbku Jelenu Jankovičovú, Dánku Caroline Wozniacku, Rusku Naďu Petrovovú, Nemku Sabine Lisickú či krajana Fernanda Verdasca.

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniela Hantuchová