Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hantuchová nafotila kalendár a vstupuje do sveta módy

V sexi šatách, elegantnej blúzke, odetá v plavkách i polonahá. Danielu Hantuchovú poznajú fanúšikovia najmä z tenisových kurtov.

19.11.2013 17:38
Daniela Hantuchová Foto:
Daniela Hantuchová pózuje so svojim kalendárom.
debata (5)

Jedna z najslávnejších a najúspešnejších slovenských športovkýň však na čas odložila raketu a postavila sa pred objektív fotografa. Výsledkom je kalendár, ktorý zachytáva popradskú rodáčku v elegantných, šarmantných i šteklivých pózach. „Som s ním nadmieru spokojná. Vyzerá akoby sme ho pripravovali dlhší čas a fotili v jednom z exkluzívnych parížskych štúdií. Pravda je však taká, že sme ho dali dokopy za jedno poobedie v kaštieli môjho brata,“ prezradila Hantuchová detaily zo spolupráce s Lukášom Kimličkom.

Práve módny návrhár a vizážista je autorom fotografií. „S Danielou sa poznáme dlhšie a opäť sme si spolu užili veľa zábavy. Rozdiel medzi prácou s ňou a s profesionálnou modelkou nie je žiadny,“ pochválil Kimlička slovenskú tenistku, ktorej sa končia vzácne dni oddychu a začína s tvrdou kondičnou prípravou.

Fanúšikovia si môžu atraktívny kalendár zakúpiť na oficiálnej internetovej stránke Hantuchovej či v Národnom tenisovom centre. Jeden z prvých kúskok má vo svojej zbierke anglický miliardár Sir Richard Branson, na ktorého ostrove strávila Hantuchová v rámci exhibičného podujatia päť dní.

Celý výťažok z predaja venuje 33. hráčka svetového rebríčka na charitu. „Je to už môj tretí kalendár, peniaze z predaja prvých dvoch išli predovšetkým stovke deťom z Kambodže. Teraz by som chcela čosi vrátiť aj Slovensku. V rámci tohto projektu chceme pomôcť nemocniciam či školám, začíname s nemocnicou v Poprade a základnou školou v Bratislave, ktorú som navštevovala,“ tvrdí 30-ročná tenistka.

Hantuchovej cieľom je motivovať deti k športu či zdravému životnému štýlu. „Rada by som videla mládež, ako si plní svoje sny – a nielen športové. Ak sa mi to podarí čo i len s jedným dieťaťom, mala moja snaha zmysel,“ vraví semifinalistka z Australian Open 2008, ktorá si zaspomínala aj na svoje vôbec prvé profesionálne fotenie. „Pamätám si na to veľmi dobre. Mala som sedemnásť rokov, pobehovala okolo mňa mama a strhávala zo mňa jednu sukňu za druhou,“ smeje sa Hantuchová.

Daniela Hantuchová nafotila kalendár Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Daniela Hantuchová pózuje so svojim kalendárom.

Slovenská tenisová dvojka predstavila aj svoju prvú kolekciu voľnočasového oblečenia. Všetky peniaze z predaja taktiež venuje na charitatívne účely. „Už niekoľko rokov dostávam od fanúšikov prosby o kúsok môjho odevu. Aj to ma ovplyvnilo, aby som dala dokopy sériu tričiek a šiltoviek pre mužov i ženy,“ vraví Hantuchová, ktorá má k móde vrúcny vzťah. „S tenisom ešte nekončím, ale pomaly sa pripravujem na ďalšiu fázu života. Móda ma baví a v budúcnosti by som sa jej rada venovala,“ dodáva.

Slovenka nie je vo svete tenisu ani zďaleka prvou hráčkou, ktorá predviedla svoju módnu kolekciu. Pýšiť sa ňou môže aj švajčiarska legenda Roger Federer, svetová dvojka Novak Djokovič či populárny nemecko-americký manželský pár Steffi Grafová a Andre Agassi.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Daniela Hantuchová #Lukáš Kimlička