Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nadal zvládol aj Raonica a má titul z Montrealu

Rafael Nadal ovládol prestížny tenisový turnaj v Montreale. Vo finále si favorizovaný španielsky ľavák poradil s kanadským vyzývateľom Milosom Raonicom bez problémov 6:2, 6:2.

11.08.2013 22:53
Rafael Nadal Foto: ,
Maximálne nasadenie a koncentrácia v podaní Rafaela Nadala.
debata

Nadal získal ôsmy turnajový titul v tomto roku a päťdesiaty ôsmy v kariére. V tejto sezóne zostáva na tvrdom povrchu nezdolaný. V marci pomerne nečakane zvíťazil v Indian Wells a má zápasové skóre 10:0.

Z turnajov prestížnej série ATP World Tour Masters 1000 má 27-ročný rodák z Malorky 25 titulov, čo je rekordné číslo. Do turnaja v Montreale vstupoval Nadal ako svetová štvorka, v aktualizovanom rebríčku sa posunie na tretie miesto.

Dvadsaťdvaročný rodák z čiernohorskej Podgorice nerozšíril svoju zbierku titulov na hlavnom mužskom okruhu na päť. Bol však prvým Kanaďanom, ktorý sa prebojoval do finále na domácom turnaji od roku 1958. Zároveň sa v pondelok prvý raz v kariére stane hráčom elitnej svetovej desiatky.

"Dostať sa do Top Ten bol jeden z mojich cieľom na túto sezónu. To, že sa mi to podarilo práve v Montreale, je výnimočný pocit,“ uviedol Raonic.

debata chyba
Viac na túto tému: #Nadal #Raonic #Montreal #víťaz