Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kisel bol rád, že jeho tretí gól v sezóne znamenal konečne výhru

Slovenský kapitán futbalistov Slavie Karol Kisel bol rád, že jeho tretí ligový gól v sezóne konečne znamenal víťazstvo.

10.08.2013 07:44
debata

„Zošívaným“ sa po výhre 1:0 v malom pražskom derby nad Duklou uľavilo, lebo opustili predposlednú priečku tabuľky. Na výborný kolektívny výkon je ale podľa skúseného záložníka nutné nadviazať.

„Som rád, že mi to tam padá, ale hlavne, že ten gól bol konečne víťazný. Predovšetkým v Liberci (1:2) to tak mohlo byť, ja som s tým počítal hlavne po tej predvedenej hre, a potom to človeka mrzí. Dnes som o to šťastnejší,“ povedal Kisel po zápase novinárom.

Slavia bola pred piatkovou predohrávkou 4. kola v ťažkej situácii a s jediným bodom sa krčila až na predposlednej priečke tabuľky.

„V našej situácii sme veľmi potrebovali vyhrať. Na Dukle sa hrá ťažko, takže sme šťastní a teraz nám to musí pomôcť do ďalších zápasov,“ uviedol Kisel.

„Boli sme plní odhodlania uspieť, prebehli nejaké pohovory, takže sme sa všetci koncentrovali. Dneska to bolo vidieť, podali sme takticky i kolektívne vynikajúci výkon. Mali sme vôľu po víťazstve, dôraz a musím všetkých chlapcov pochváliť,“ ocenil tridsaťšesťročný stredopoliar.

Dúfa, že prvá výhra v ročníku Slavii pomôže do ďalších ťažkých bojov. „Nechcem mať nejaké veľké vyhlásenie po jednom vyhratom zápase, ale toto sme veľmi potrebovali. Musíme pokračovať ďalej, stále máme len štyri body zo štyroch zápasov, čo nie je nič extra,“ upozornil Kisel.

Po predchádzajúcich štyroch ligových remízach sa stal prvým strelcom zápasov medzi Duklou a Slaviou. „Uvedomil som si, že štyrikrát to bolo 0:0. Som rád, že dnes už padol gól, a tajne som veril, že bude víťazný,“ dodal bývalý hráč Bohemians 1905, Liberca, Sparty alebo Sydney.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karol Kisel