Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Som sexi a viem to! Azarenková chce účinkovať v klipe LMFAO

Tenisti milujú hudbu, hudobníci milujú tenis. Toto spojenie sa potvrdzuje aj na tohtoročnom US Open. Svetová tenisová jednotka Viktoria Azarenková prezentovala v New Yorku počas posledného grandslamu roka dva veľké ciele. Chce získať titul a zároveň sa stať hviezdou v klipe electro-popového dua LMFAO, ktoré patrí aktuálne k najžiadanejším na celom svete!

03.09.2012 17:35
Viktoria Azarenková, RedFoo Foto:
Viktoria Azarenková na tlačovej konferencii po boku speváka RedFooho z LMFAO.
debata

Azarenková na US Open postúpila už do štvrťfinále, keď zdolala Annu Tatišviliovú z Gruzínska 6:2, 6:2. V boji o semifinále na Bielorusku čaká obhajkyňa prvenstva Samantha Stosurová z Austrálie. A práve obe tieto tenistky sú veľkými fanúšikmi LMFAO!

Po tom, ako Stosurová postúpila do 3. kola sa na kurte natoľko odviazala, že zatancovala v rytme LMFAO a „zašaflovala“.

Samantha Stosurová tancuje ako LMFAO

Jej nastávajúca súperka Azarenková sa vytiahla ešte viac. Po výhre v osemfinále prišla na oficálnu tlačovú konferenciu v sprievode s tanečníkom a DJ-om s prezývkou RedFoo, ktorý je práve jedným z členov dua LMFAO!

„Som veľký tenisový fanúšik a neviem, či to viete, ale ‚šaflovanie‘ a tenis toho majú veľa spoločného. Napríklad to poskakovanie pred výmenami, či príprava na úder,“ konštatoval so smiechom RedFoo.

RedFoo na tlačovke Viktore Azarenkovej

Organizátori aj novinári na US Open boli z nečakaného hosťa zaskočení, Azarenková však kontrovala. „On je veľký fanúšik tenisu a ja zasa ich hudby, tak som si ho pozvala. Na štvrťfinále proti Sam sa teším. RedFoo bude mať možnosť si vybrať, ktorá z nás je lepšia, bude to taký konkurz,“ smiala sa bieloruská tenistka a dodala: „Chcela by som raz účinkovať v ich klipe. Sú skvelí.“

   

Azarenková má možno smolu, že sa so žiadosťou o účínkovanie v klipe LMFAO prihlásila až teraz. Ak by tak spravila skôr, mohla si zahrať už v pesničke ‚Sexy and i know it‘.

debata chyba