Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Srandista Djokovič prišiel na kurt s golfovou palicou

Srbský tenista Novak Djokovič znova osvedčil svoj zmysel pre humor. Obhajca wimbledonskej trofeje totiž napochodoval na centrálny dvorec v londýnskom All England Lawn Tennis and Croquet Clube na svoj vstupný zápas aj s golfovou palicou v športovej taške.

25.06.2012 22:38
Novak Djokovič Foto:
Novak Djokovič.
debata (4)

„Bol to malý žart. Chceli sme ho so sponzorom urobiť vzhľadom na to, že môj vak sa dá postaviť aj spôsobom, pri ktorom vyzerá ako ten na golf. Len drobná zábava, treba byť kreatívny. Fanúšikovia sa hneď chytili a z hľadiska zaznelo upozornenie, že som sa pomýlil. Odpovedal som, že v poriadku,“ s úsmevom popisoval situáciu Djokovič.

Golfista či tenista? Novak Djokovič

Zverenec Mariána Vajdu prekonal v 1. kole medzinárodných otvorených majstrovstiev Anglicka 2012 niekdajšieho lídra svetového rebríčka Juana Carlosa Ferrera zo Španielska 6:3, 6:3, 6:1. Djokoviča v 2. kole vyzve Američan Ryan Harrison.

Srbský sympaťák tak opäť potvrdil, že je nielen skvelým tenistom, ale aj mužom s veľkým zmyslom pre humor. Nie raz už totiž, a veľmi dobre, imitoval svojich kolegov či kolegyne na čele s Rogerom Federerom, Rafaelom Nadalom či Mariou Šarapovovou.

Novak Djokovič imituje kolegov

4 debata chyba