Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škandál v tíme lyžiarskej kráľovnej. Pred Gutovou-Behramiovou sa neoplatí zatĺkať, lebo sa s vami rýchlo poráta

Nikdy nenahnevajte lyžiarsku kráľovnú, lebo to budete ľutovať. Toto alebo niečo podobné si zrejme momentálne myslí aj úspešný tréner Alejo Hervas, keď sa mu v mysli vybaví jeho zverenkyňa Lara Gutová-Behramiová.

21.03.2024 09:30
19. Lara Gutová Foto:
Lara Gutová-Behramiová.
debata (1)

Alebo skôr jej bývalý tréner. Pretože švajčiarska lyžiarka, ktorá sa nedávno postarala o celkové víťazstvo vo Svetovom pohári a získala veľký krištáľový glóbus, spôsobila počas finále Svetového pohára v Saalbachu škandál.

Svojho kondičného trénera Hervasa v momente vyrazila…

Aké je pozadie náhleho konca úspešného vzťahu? Podľa informácií denníka Blick chcel 48-ročný Španiel na nadchádzajúcu sezónu zmeniť svoje zameranie a namiesto toho, aby sa spolu s Gutovou-Behramiovou stali členmi Swiss-Ski tímu, mal zajačie úmysly.

Petra Vlhová, Flachau Čítajte viac V najbližšej dobe sukne nosiť nebudem, hovorí Vlhová. Okrem straty svalov bojuje aj s bežnými úkonmi

Podľa správ niekoľkých športovcov a funkcionárov v posledných týždňoch a mesiacoch mu opakovane zaklopalo na dvere niekoľko hviezd. A ponuku Marca Odermatta údajne po určitom váhaní prijal.

Jediným problémom bolo, že Gutová-Behramiová sa o tomto prestupe dozvedela skôr, ako jej o tom stihol povedať Hervas osobne. 32-ročná lyžiarska kráska ho s tým konfrontovala údajne už v Saalbachu – a potom, keď sa správa potvrdila, ho nemilosrdne vyhodila.

Takýto koniec spolupráce je pomerne prekvapujúci. Hervas koncom októbra doslova povedal: „Budem s ňou až do konca jej kariéry!“

Krásna švajčiarska lyžiarka Lara Gutová-Behramiová Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Bola veľkým talentom, zranenia a popularita ju...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lara Gutová-Behramiová