Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss nad ním zlomil palicu, vedenie hľadá východisko. Agent naznačil, že Slovan môže na Gersonovi prerobiť majland

Dvadsaťosemročný luxemburský reprezentant Gerson Rodrigues sa už viac ako tri týždne pripravuje individuálne. Zdá sa, že sa do spoločného tréningového procesu s kádrom Slovana už nezapojí.

27.04.2024 05:40
rodrigues Foto:
Gerson Rodrigues v drese Slovana Bratislava.
debata (2)

Slovan interne rieši údajné popíjanie a zabávanie sa Rodriguesa v jednom z bratislavských nočných klubov.

Špekuluje sa o tom, že v klube už skončil a dokonca sa rozlúčil aj so spoluhráčmi. Situácia však podľa agenta Martina Petráša taká jednoduchá nie je.

Rodrigues má toho za ušami naozaj dosť. Okrem možných nočných záťahov aj neskorý príchod z reprezentačného zrazu do Slovana a taktiež podmienečný trest na 18 mesiacov za tri násilné trestné činy.

Luxemburčan s portugalskými koreňmi prišiel do Slovana na hosťovanie z Dynama Kyjev. Petráš sa domnieva, že ich čakajú so Slovanom náročné rokovania.

Gerson Rodrigues Čítajte viac Predčasný koniec na Tehelnom poli? Gerson sa mal po ďalšom prešľape rozlúčiť so spoluhráčmi

„Môžeme sa o tom baviť len v teoretickej roviny, lebo nepoznáme detaily zmluvy medzi Slovanom a Dynamom Kyjev a takisto Slovanom a hráčom. Každá vec sa ale dá rozviazať a takisto ukončiť. Najmä na základe disciplinárnych priestupkov,“ povedal pre sport24.sk Martin Petráš.

Aké sú podľa neho možnosti Slovana, ak by chcel s Rodriguesom ukončiť hosťovanie do konca kalendárneho roka s prípadnou opciou na trvalý prestup predčasne?

"Slovan môže konať na základe práve disciplinárnych prehreškov, ktoré sa mal Gerson dopustiť. Určite to nebolo v poriadku, keďže trénuje už tri týždne individuálne.

"Ak by mu Slovan na základe disciplinárnych dôvodov rozviazal zmluvu a Dynamo si ho nestiahne do klubu naspäť, tak Slovan pravdepodobne príde o peniaze, ktoré zaplatili Dynamu za jeho hosťovanie.

Hráča však už mať nebudú, takže mu už nebudú musieť platiť mesačnú mzdu. V každom prípade opakujem, je to všetko len špekulácia. Možností je veľa,“ nechal sa Petráš.

Gerson Rodrigues Čítajte viac Dostane ďalšiu šancu? Verili sme mu, ale sklamal. Weiss s Kmotríkom hovorili o budúcnosti Gersona, hráč chce zostať

Otázne podľa niekdajšieho slovenského reprezentanta je, či bude chcieť Dynamo pristúpiť k dohode.

"Každá zmluva sa dá v rámci rokovaní rozviazať. Hráč nemusí ani nič urobiť. Musia sa však všetky strany dohodnúť.

Otázne však je, či ho bude Dynamo Kyjev chcieť naspäť, pretože to je už jeho štvrté či piate hosťovanie a asi ho nechcú mať v klube.

Ťažko povedať, či teda nájdu spoločnú reč, keď si Kyjev povie, že ho nechce naspäť," doplnil Petráš.

Zárobky slovenských futbalových klubov za 2022/23 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Rebríček je zoradený podľa tržieb klubov za...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss st. #Gerson Rodrigues